Produktbild på läromedlet Grammific C i serien English United
news badge

English United – Grammific C

English United – Grammific är en läromedelsserie i engelska för årskurs 4–6 som ger dig grunderna i det engelska språket. Grammific C hjälper dig att förstå hur engelskan är uppbyggd så att du kan känna dig säker då du pratar och skriver på engelska. Du blir medveten om hur och när du ska använda ord, uttryck och meningar.

Målgrupp: Årskurs 4–6

Ämne: Engelska

Författare: Elisabeth Dolmark

ISBN: 9789189565166

Utgivningsår: 2023

Upplaga: 1

Omfång: 116sidor

Grammific C följer upplägget i Grammific A och B, men med nya utmanande övningar och områden. Här får du alla instruktioner på engelska och övningarna ligger en nivå högre. Det finns nio avsnitt med korta och tydliga genomgångar av olika ordklasser och teman.

Det här är dels en grammatikbok och dels en bok som tar dig igenom några av de viktigaste delarna av engelskan. Område för område byggs din förståelse och ordförråd upp samtidigt som du får leka fram dina nya kunskaper. Uppgifterna är varierade och det finns både spel och lärande lekar som gör inlärningen extra rolig.

Läs mer

Du utgår ofta från dig själv och kan jobba både individuellt, i par och i större grupper. Målet är att ge dig glädjen i att känna större språklig säkerhet.

Uppgifterna är varierade och det finns både spel och lärande lekar som gör inlärningen extra rolig. Du utgår ofta från dig själv och kan jobba både individuellt, i par och i större grupper. Målet är att ge dig glädjen i att känna större språklig säkerhet.

Grammific C utmanar dig och ger dig stora möjligheter att använda engelska på många olika sätt!

Till Grammific C finns ett webbstöd som innehåller lärarhandledning och facit, Games & activities, Wordcards och Powerpoints. Klicka på webbstöds-ikonen nedan för att komma igång!