Välkommen till webbstödet!

Produktbild på läromedlet Globe i serien English United

English united – Globe

Välkommen till webbstödet för English United – Globe! Här hittar du Extra texts, Holidays Around the Globe, Aktivitetsblad, Lärarhandledning och facit.

Du hittar samtliga ljudfiler under respektive land så att eleverna kan lyssna på texterna samtidigt som de läser dem. Varje text finns inläst som EASY och ADVANCED. Som variation kan du låta dem lyssna utan text så att det blir en hörövning istället.

Extra texts kan användas för sig själva eller som komplement till bokens texter. Holidays Around the Globe innehåller texter om några av de största högtiderna i länderna som finns med i Globe. En del av dem återfinns i boken och en del är extra material. Aktivitetsbladen har uppgifter där eleverna får fylla på med fakta och färglägga. Lärarhandledningen innehåller bl.a. tips på skrivuppgifter och aktiviteter.

Klicka här för ett smakprov av webbstödet

Lycka till!

Låst innehåll

För att ta del av innehållet krävs ett lösenord:

Inlogg

Vad kul att du vill använda Webbstödet. Här hittar du massor av superbra extramaterial som är gratis att använda för dig som köpt läromedlet. Mejla jonas@naforlag.se så hjälper han dig med lösenord och inlogg.