Välkommen till webbstödet!

Produktbild på läromedlet Globe i serien English United

English united – Go! 4

Välkommen till webbstödet för English United – Go! 4! Här hittar du Lärarhandledning, Words, Crosswords, Wordsearch, Sentences och Listen.

I lärarhandledningen får du en översiktlig bild över bokens olika delar. Du får förslag på uppgifter, teman och grammatik som passar till bokens olika kapitel. Här finns även tips på hur man kan repetera, träna på och förhöra glosor.

I sentences här ska eleverna sätta in glosorna i meningar och precis som i boken finns två nivåer. Det finns extra skrivrader för att till exempel kunna översätta några av meningarna eller skriva helt egna meningar. Använd materialet som träning och/eller förhör.

Du hittar samtliga ljudfiler under respektiv kapitel så att eleverna kan lyssna på texterna samtidigt som de läser dem. Varje text finns inläst som EASY och ADVANCED. Som variation kan du låta dem lyssna utan text så att det blir en hörövning istället.

Klicka här för ett smakprov av webbstödet

Lycka till!

Låst innehåll

För att ta del av innehållet krävs ett lösenord:

Inlogg

Vad kul att du vill använda Webbstödet. Här hittar du massor av superbra extramaterial som är gratis att använda för dig som köpt läromedlet. Mejla jonas@naforlag.se så hjälper han dig med lösenord och inlogg.